search

За кола маска Lycon

Всичко за кола маски LYCON

 

 

Защо Lycon е най-добрата кола маска?
Последните 30 години Lycon е водеща Австралийска марка. Продуктите са направени от най-добрите и качествени съставки, които са били изпитани и проверени, всичко от най-добрата смола до най-добрите етерични масла.


Какво я прави толкова е безболезнена?
Прилагането на специално олио (Pre-waxing oil) преди кола маската създава бариера между кожата и смолата. Това означава, че смолата няма да издърпва кожата, което всъщност предизвиква болка, колата маска прихваща и издърпва само космите.

Какво я прави толкова ефективна при обезкосмяване?
Lycon кола маска стяга захвата около косъма, който се изсушава. Това позволява косъмът да бъде премахнат от самия корен без да се накъсва и оставя много гладка кожа, с възможно най-дълъг период на повторно израстване.

Защо е толкова лесна за използване?
Кола маската не се накъсва и не се втвърдява твърде много. Тя е здрава и гладка. Лесна е за манипулация дори след намазването ѝ върху кожата. Системата Lycon кола маска ви позволява обезкосмяване на най-трудните клиенти в най-интимните зони с минимална болка на клиента и минимално натоварване на терапевта.

Защо Lycon е толкова добър за интимно обезкосмяване?
Не само, че Lycon топла кола маска ще премахне косми с дължина от 1 мм, но и нашето революционно Pre-waxing олио осигурява максимална прикрепване към косъма и в същото време минална адхезия към кожата, правейки интимното обезкосмяване възможно най-безболезнено. Нашата кола маска също така е с добавени съставки (етерични масла), за да гарантират нежно и деликатно обезкосмяване. Успокояващите продукти за последваща грижа гарантират на клиентите подхранена и защитена кожа.

 

 

 


Няма добавени продукти в тази категория.